ΑργολίδαΔ.Ε.Υ.Α.Ν.: Δημοπρατείται το έργο στο Αραχναίο

Δ.Ε.Υ.Α.Ν.: Δημοπρατείται το έργο στο Αραχναίο

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ήδη ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την κατασκευή του έργου «ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ – ΑΜΑΡΙΑΝΟΥ» .

Η ημερομηνία Δημοπράτησης είναι η  24η/04/2019

Το έργο προϋπολογισμού 680.000,00€ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στα πλαίσια της εγκεκριμένης πράξης «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Ναυπλιέων» συνολικού προϋπολογισμού 2.225.000,00€.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου συνολικού μήκους 6χλμ., από την δεξαμενή της Αγ. Τριάδας έως τη θέση των γεωτρήσεων του Αμαριανού. 

Στόχος του έργου είναι η υδροδότηση του οικισμού Αραχναίου με πόσιμο νερό από τις πηγές των Μύλων επαρκούς ποσότητας έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται και το θέμα της λειψυδρίας των γεωτρήσεων του Αμαριανού τους θερινούς μήνες.

Ετσι η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση εκτός του συγκεκριμένου όλων εκείνων των έργων που έχουν ως στόχο την επαρκή υδροδότηση με πόσιμο νερό όλων των οικισμών του τέως Δήμου Μιδέας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα