ΑρκαδίαΤον Φαχούρι Ιμπραχήμ και τον Τσαγγούρη Νίκο ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος

Τον Φαχούρι Ιμπραχήμ και τον Τσαγγούρη Νίκο ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φαχούρι Ιμπραχήμ με το συνδυασμό “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”!

Ονομάζομαι Φαχούρι Ιμπραχήμ του Σάλεχ και έχω γεννηθεί στην Ιορδανία. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κολλιάκου καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε 5 παιδιά. Είμαι Ιατρός, με ειδικότητα στην Παιδοχειρουργική, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία από τα Νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού” και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στην προσπάθεια του να αναγεννήσει τον Δήμο της Τρίπολης και να υλοποιήσει το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα. Ο Νίκος είναι ικανός, νέος, εργατικός, έμπειρος και αξιόπιστος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχω ξαναθέσει τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με άλλη παράταξη και ξανακατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο με κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο που εκφράζει ο Νίκος Τσιαμούλος.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Τσαγγούρη Νίκου με το συνδυασμό “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”!

Ονομάζομαι Τσαγγούρης Νίκος, έχω γεννηθεί στο Λουκά Μαντινείας, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Είμαι συνταξιούχος αγρότης και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική – κλαρίνο.

Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του Νίκου Τσιαμούλου να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα». Η πρόκληση για μένα που ασχολούμαι πρώτη φορά ήταν πολύ μεγάλη και την αποδέχτηκα με χαρά, βοηθώντας έτσι έναν σπουδαίο νέο που έχει όραμα και θα δώσει προοπτική στο Δήμο μας και τα χωριά μας. Καλή επιτυχία να έχουμε Νίκο, πιστεύω σε σένα, πιστεύω στις δυνάμεις σου, πιστεύω στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα