Home Αργολίδα Κοιλάδα: Με μεγάλη επιτυχία εορτάστηκε ο «Κλήδονας»

Κοιλάδα: Με μεγάλη επιτυχία εορτάστηκε ο «Κλήδονας»

0

Πιστοί στα έθιμα και στις παραδόσεις της Ερμιονίδας οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κοιλάδας, γιορτάσανε και εφέτος την περασμένη Κυριακή (23 Ιουνίου) τον Κλήδονα. Με εντυπωσιακά σκηνικά θεατρικά δρώμενα, χορούς και ως είθισται το εμβληματικό πέρασμα πάνω από τις φωτιές.   

Οι διοργανωτές του ανωτέρω θεσμού, ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην παρουσίαση της εκδήλωσης: (Μπασιμακόπουλο Θωμά, Καράκαλο Γιώργο, Κοκώνη Χριστόδουλο, Αθανασούλα Γιάννη, Δημαράκη Θάνο, Πιτσά Γιώργο, Πατέρα Θεμιστοκλή, Ντούβαλη Δημήτρη και Ρούσση Γιάννη).

Το επίκαιρο θεατρικό γράφτηκε από την κυρία Ζαχαρούλα Φασιλή ενώ ο Πρόεδρος του ΘΟΕ Δημήτρης Σίδερης  παραχώρησε τα  σκηνικά της γιορτής, ενώ η κ. Βενετία Κωστελένου επιμελήθηκε την μουσική επένδυση του θεατρικού. 
Την παράσταση «έκλεψαν» τα παιδιά που ήρθαν στο λιμάνι χορεύοντας και τραγουδώντας, από την άλλη άκρη του χωριού, που έπαιξαν στο θεατρικό και χόρεψαν. Επίσης θετικές εντυπώσεις αποκόμισε  το χορευτικό δρώμενο των γυναικών υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Θανάση Μαλτέζου.

Στην ανωτέρω καθιερωμένη πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου «Φράγχθι», παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας  κ. Ντούβαλης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννης Ρούσσης,  ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ κ. Χρήστος Προσίλης, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος κ. Τόνια Αντωνοπούλου, και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσάς  καθώς και οι νέοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι  Παναγιώτης Αγρίμης και Σ. Μπασακιώτης.

φωτο: Ιχνηλάτες Ερμιονίδας

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version