ΑρκαδίαΣεμινάριο Οινογνωσίας - Οινογευσίας σε live streaming

Σεμινάριο Οινογνωσίας – Οινογευσίας σε live streaming

Με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και εν όψει της εκδήλωσης «Γιορτή Κρασιού» στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει σεμινάριο οινογνωσίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Εξασφαλίστε μια θέση στο μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με ξεναγό τον Πρόεδρο των Ελλήνων Οινοχόων Ανδρέα Ματθίδη. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην, κατάλληλα εξοπλισμένη, αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. (25ης Μαρτίου & Πανός 21. Είσοδος από 25ης Μαρτίου.

Η θεματολογία θα υποστηρίζεται από οπτικο-ακουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία με έμφαση τα οργανοληπτικά στοιχεία του οίνου Μαντινεία ΠΟΠ Μοσχοφίλερο όπως και τη δυναμική του μοσχοφίλερου ως προς την αρμονική του σχέση με το φαγητό. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει επίσης και εισαγωγικές αρχές στην Οινοχοία. Τα κρασιά θα προσφέρουν τα οινοποιεία της περιοχής που παράγουν ΠΟΠ Μοσχοφίλερο.

Το σεμινάριο έχει στόχο να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στους επαγγελματίες της εστίασης, για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Μετάδοση Live streaming

Όσοι επιθυμούν αλλά αδυνατούν να παραστούν στο σεμινάριο, μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτύου καθώς θα μεταδοθεί (live streaming) μέσω της σελίδας του Facebook του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Παρόλα αυτά σημειώνεται πως η ουσία του σεμιναρίου είναι να είστε παρόντες για να μάθετε τους τρόπους, να αναγνωρίζετε και να προτείνετε τα κατάλληλα κρασιά σε συνδυασμό με επιλεγμένες συνταγές.

Σε ποιους απευθύνεται

Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Να συμπληρώσουν on line τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 48 άτομα) βάσει της ημερομηνίας της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα