Home Αργολίδα Cine Nafplio: Angry Birds: H Tαινία 2 – Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε

Cine Nafplio: Angry Birds: H Tαινία 2 – Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε

0

Angry Birds: H Tαινία 2
Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά
Είσοδος 5 ευρώ για όλους
Από Πέμπτη 12/9 έως και Τετάρτη 18/9

ΩΡΑ 7:45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Τα θυμωμένα πουλιά που δεν πετάνε και τα κακόβουλα πράσινα γουρούνια αντιμετωπίζουν μία κοινή απειλή που βάζει σε κίνδυνο τα νησιά τους. Ο Ρεντ, ο Τσακ, ο Μπομπ και ο Σούπερ Αετός επιστρατεύουν την αδελφή του Τσακ, Σίλβερ, και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το γουρούνι Λέοναρντ, τη βοηθό του Κόρτνεϊ και τον Γκάρι για να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μία απίθανη ομάδα που θα σώσει τα νησιά τους.
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σάρλος, Λένα Μαραβέα, Μαριάνθη Σοντάκη, Σοφία Τσάκα, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Δημήτρης Σάρλος, Κάλια Παπαευθυμίου, Βασίλης Μήλιος, Πέγκυ Μανωλά, Γιάννης Χασιώτης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Μαριάνθη Σοντάκη

Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε
Από Πέμπτη 12/9 έως και Τετάρτη 18/9

ΩΡΑ: 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ποιος θα είναι δίπλα σου όταν ο άνθρωπος που εμπιστευόσουν περισσότερο βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά;
Η ταινία είναι η τρίτη της επιτυχημένης σειράς – έχουν προηγηθεί οι «Ο Όλυμπος Έπεσε» και «Το Λονδίνο Έπεσε» – και είναι γεμάτη από δράση και αγωνία ήδη από την πρώτη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας του προέδρου.
Υπόθεση: Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Μόργκαν Φρίμαν) ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.
Σκηνοθεσία: Ric Roman Waugh.
Ηθοποιοί: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte, Danny Huston

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version