Home Αργολίδα Ανοικτή επιστολή προς δήμο Ερμιονίδος

Ανοικτή επιστολή προς δήμο Ερμιονίδος

0

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης, σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να σας ενημερώσουμε πως από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το σχολείο μας βρίσκεται υπό κατάληψη ως μέσο διαμαρτυρίας. Θέτοντας τα ακόλουθα αιτήματα ως δεδομένου ότι είστε ενήμεροι απο τους συναδέλφους σας (Αριστείδη Μπίμα, Γκαμίλη – Σιάννα Ελένη και Γεώργιο Πιτσά) και ότι θα ενεργήσετε ανάλογα, λαμβάνοντας υπόψιν τα καθήκοντά σας.
Αυτή μας η ενέργεια οφείλεται στο κενό των 55 ωρών (με δεδομένα του παρόντος) που έχει δημιουργηθεί στο σχολείο μας από την έλλειψη καθηγητή του μαθήματος της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ). Το φαινόμενο αυτό είναι πανελλήνιας φύσεως και φέτος τυγχάνει να είμαστε θύμα του για ακόμη μία φορά. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές αναγκάζονται να υποστούν την απώλεια αυτή παρόλο που καλούνται να εξεταστούν – διαγωνιστούν στο συγκεκριμένο μάθημα σε Πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο προαγωγικών εξετάσεων.
Το κενό αυτό συνεχίζει να υφίσταται και μετά από δύο διαδικασίες προσλήψεων καθηγητών οι οποίοι αρνήθηκαν τα καθήκοντά τους επικαλούμενοι το άρθρο 86 του ν. 4547/2018. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, λόγω του βραδυκίνητου γραφειοκρατικού συστήματος, η εκπαίδευση παραμελείται και μαζί της και εμείς.
Γνωρίζουμε πως ως αρμόδιοι μπορείτε να ενισχύσετε τις προσπάθειές μας καθώς η θέση και το κύρος σας το επιβάλλουν. Με αυτή την επιστολή, εκτός από τη διατύπωση των αιτημάτων μας, επιδιώκουμε μια άμεση σχέση με εσάς και θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για το ενδιαφέρον που δείξατε, το οποίο ελπίζουμε να μην χαθεί και να συνοδευτεί από τις ανάλογες πράξεις.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version