ΑργολίδαΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες γενικής ανακαίνισης στο ΚΔΑΠ Άργους

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γενικής ανακαίνισης στο ΚΔΑΠ Άργους

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γενικής ανακαίνισης στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΔΑΠ Άργους στην οδό Καλμούχου, τόσο στον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο, και τώρα η δημιουργική απασχόληση των παιδιών διεξάγεται σε ένα λειτουργικό, ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Η δομή του ΚΔΑΠ Άργους είναι από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ανήκει στο πλαίσιο δράσης της ΚΕΔΑΜ.

«Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους γονείς το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ Άργους ένα ποιοτικό περιβάλλον εργασίας» τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Διολίτσης Πέτρος.

«Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ Άργους κα Κούλη Βίκυ και ο Υπεύθυνος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου κ. Βασιλόπουλος Αθανάσιος, με ενημέρωσαν για την κατάσταση του κτηρίου που μετρά αρκετές δεκαετίες ζωής και ως εκ τούτου χρειαζόταν κάποιες επισκευές» συνεχίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ «κι έτσι πραγματοποιήθηκαν οι επισκευές μιας και κύριο μέλημα και του Δημάρχου μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς όφελος των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα, πόσο μάλλον σε ότι σχετίζεται με παιδιά και εκπαιδευτικούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα