ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με τον Θεοδωρικάκο και χρηματοδότηση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Ναυπλίου

Συνάντηση Κωστούρου με τον Θεοδωρικάκο και χρηματοδότηση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Ναυπλίου

Συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην Αθήνα. Συζήτησαν τα περισσότερα από τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ναυπλιέων , θέματα της δημόσιας περιουσίας και την αξιοποίηση της μέχρι και τα θέματα του στρατοπέδου αλλά και όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής.

Ο υπουργός εσωτερικών ανακοίνωσε στον Δήμαρχο κ.Κωστούρο την ένταξη του έργου «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Δ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΥΡΤΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΚΟΣΚΕΠΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ» προϋπολογισμού 2.060.000 ΕΥΡΩ.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο, δήλωσε:  «Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα δώσει λύση από τη μία στο τεράστιο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στη περιοχή Νέα Πόλη Κούρτη, όπου δεν έχει κατασκευασθεί αποχέτευση ομβρίων και από την άλλη στη λειτουργικότητα του πλακοσκεπούς αγωγού της πόλης του Ναυπλίου ο οποίος εδώ και δεκαετίες δεν έχει συντηρηθεί έτσι ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα