Home Αργολίδα Cine Nafplio: Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων – Πόνος και Δόξα –...

Cine Nafplio: Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων – Πόνος και Δόξα – Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο

0

Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας. Διαθέσιμα στο ταμείο τις ώρες προβολής ταινιών. Όλα τα παιδικά έχουν είσοδο 5 ευρώ για όλους.

Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11
ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Όταν η έφηβη Γι (Η Μαίρη Συνατσάκη) συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν (ο Ίαν Στρατής στην ελληνική του εκδοχή) και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.
Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον
Ηθοποιοί (φωνές): Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Πόνος και Δόξα (Dolor y Gloria / Pain and Glory)
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 31/10 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11
ΣΤΙΣ 7:30 το απόγευμα

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει με την πιο προσωπική του ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας στην ωραιότερη ερμηνεία της καριέρας του που του χάρισε το Βραβείο Ερμηνείας στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας κινηματογραφιστής στη δύση της καριέρας του αναπολεί τη ζωή του: τη μητέρα του, τις ερωμένες του, τους ηθοποιούς με τους οποίους δούλεψε. Τη δεκαετία του ‘60 σε ένα μικρό χωριό της Βαλένθια, τη δεκαετία του ‘80 στη Μαδρίτη και το σήμερα, όπου νιώθει την απόλυτη μοναξιά και είναι αντιμέτωπος με τη θνητότητα, τη ανικανότητά του να συνεχίσει να γυρίζει ταινίες, την αδυναμία του να διαχωρίσει τη δημιουργία από την ίδια του τη ζωή. Η ανάγκη του να διηγηθεί την ιστορία του μπορεί να είναι και η σωτηρία του.

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 31/10 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11
ΣΤΙΣ 10:00 το βράδυ

Ο παραγωγός Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει σε ένα από τα μεγαλύτερα franchise όλων των εποχών. Η Λίντα Χάμιλτον (Σάρα Κόνορ) και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (T-800) επιστρέφουν στους εμβληματικούς τους ρόλους στην ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ (Deadpool). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγιες, Γκάμπριελ Λούνα και Ντιέγκο Μπονέτα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version