Περιφέρεια Workshops για Τουριστικά Καταλύματα σε Τορίνο και Μιλάνο

Workshops για Τουριστικά Καταλύματα σε Τορίνο και Μιλάνο

0

 Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεννόηση με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο καλεί τα τουριστικά καταλύματα της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε δυο σημαντικά workshops που διοργανώνονται το μήνα Δεκέμβριο στο Τορίνο και στο Μιλάνο της Ιταλίας την 11 και 12 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Ειδικότερα το πρώτο workshop θα λάβει χώρα στο Τορίνο στις  11 Δεκεμβρίου και πρόκειται για μία εκδήλωση με Β2Β συναντήσεις, με τίτλο «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταλύματα που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 70-80 εκπροσώπους Τour Operators & Τουριστικών Πρακτορείων του Τορίνου.

Το δεύτερο workshop θα λάβει χώρα στο Μιλάνο την επόμενη ημέρα στις  12 Δεκεμβρίου και πρόκειται για εκδήλωση – workshop με Β2Β συναντήσεις αποκλειστικά MICE, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 40 buyers του συνεδριακού τουρισμού. Για την επιτυχημένη διοργάνωση του εν λόγω workshop θα υπάρξει συνεργασία του Γραφείου του ΕΟΤ Μιλάνου με την Ιταλική εταιρεία EDIMAN, μία από τις μεγαλύτερες και εξειδικευμένες στο χώρο MICE εταιρείες στην Ιταλία.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από πλευράς ενδιαφερομένων ορίζεται η 22 Νοεμβρίου για το 1ο workshop και η 18η Νοεμβρίου για το 2ο workshop αντίστοιχα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο (κα Μπουλασσίδου Κυριακή προϊσταμένη και υπεύθυνη δράσης ΕΟΤ Ιταλίας και κα Αντονέλλα Παπανικόλα / director@visitgreece.it /   media@visitgreece.it  / tel 0039 02 860470-477) )

Για τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

Κων/νος Μαρινάκος – Πρόεδρος Δ.Σ.  

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version