ΑργολίδαΗ Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Ιωάννη Παπαïωάννου

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Ιωάννη Παπαïωάννου

Στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμήδειου Άθλου εντάχθηκαν με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) και οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου, δίνοντας μια ακόμη σημαντική παράμετρο στην κοινωνική και εκπαιδευτική διάσταση στις μοναδικές στην χώρα μας, πολύθεματικές αθλητικές εκδηλώσεις.
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον κ. Ιωάννη Παπαïωάννου (GM, πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες προ εφήβων, εφήβων και ανδρών, κάτοχος του ρεκόρ Ελλήνων σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652).

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:00 Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου ο προσκεκλημένος κ. Ιωάννης Παπαïωάννου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 σκακιστές. Στις 17:00 θα διεξαχθεί Αγώνας RAPID Σκακιού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου διοργάνωσης της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου για παιδιά έως 12 ετών, γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί Αγώνας BLITZ στο Βουλευτικό.

Οι εγγραφές γίνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Σκακιστικής Ακαδημίας nafpliochessacademy @gmail.com. Πληροφορίες στο 6970090792. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Και τις δυο μέρες οι αγώνες θα είναι ανοικτοί για όλους τους σκακιστές.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Άρχισε να ασχολείται με το σκάκι σε ηλικία 11 ετών. Έχει κερδίσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία προεφήβων, στην κατηγορία εφήβων και στην κατηγορία ανδρών. Αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη σκακιέρα της Εθνικής Ελλάδος ανδρών, με πολύ αξιόλογες ατομικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις.
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου ζει στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως προπονητής σκακιού, με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, προπονώντας ταλαντούχους νεαρούς παίχτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Ήταν ο αποκλειστικός προπονητής της τρεις φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας στις νεανικές κατηγορίες Σταυρούλας Τσολακίδου, κατά την πενταετία 2014-2019. Κατέχει το ρεκόρ, για τα ελληνικά δεδομένα, σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα