Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΟ Δήμος Επιδαύρου στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia"

Ο Δήμος Επιδαύρου στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”

Ο Δήμος Επιδαύρου, για πρώτη φορά μετά από την συνένωση των Δήμων Ασκληπιείου και Επιδαύρου, συμμετείχε στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από 8 έως 10 Νοεμβρίου. Ο Δήμος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε ευδιάκριτο χώρο, όπου προέβαλε την ιστορικότητα και την μοναδικότητα των μνημείων του αλλά και τα ιδιαίτερα προϊόντα της περιοχής του όπως κάθε χρόνο παρουσιάζονται και στον Αγροτουρισμό Επιδαύρου.

Τον Δήμο Επιδαύρου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Τάσος Χρόνης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα τουρισμού κ. Ιούλιο Λαλιώτη, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Γαλάνη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου κ. Γιώργο Βερδελή, την Σύμβουλο της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Ελένη Μπινιάρη, τον Σύμβουλο της Κοινότητας Λυγουριού κ. Χρήστο Διδασκάλου, τον Πρόεδρο του τουριστικού συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου κ. Βασίλη Βερδελή και τη Γραμματέα του συλλόγου κ. Ειρήνη Βερδελή καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Η παρουσία του Δήμου Επιδαύρου χαρακτηρίστηκε θετικά από τους συνεκθέτες και τους επισκέπτες, ενώ από τις ιδιαίτερες επαφές του Δημάρχου με την Διοίκηση της έκθεσης και με φορείς του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελήφθησαν ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο Δήμος Επιδαύρου βρίσκεται στην διαδικασία εκπόνησης συγκεκριμένου πλάνου προώθησης του τουριστικού προϊόντος, προκειμένου τόσο ο Δήμος όσο και οι επιχειρηματίες να είναι πλήρως προετοιμασμένοι και με συντονισμένες ενέργειες να συμμετέχουν στο μέλλον σε όμοιες εκθέσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα