Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΣτα εγκαίνια της νέας έκθεσης της Βουλής η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία...

Στα εγκαίνια της νέας έκθεσης της Βουλής η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη

Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα την ιστορία του κοινοβουλευτισμού, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής, παραβρέθηκε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η οποία είχε κληθεί προσωπικά από τη Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος, κ. Νίκη Μαρωνίτη.

Η έκθεση που έχει οργανώσει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία αφηγείται σχεδόν δύο αιώνες κοινοβουλευτικού βίου μέσα από εικαστικά έργα, φωτογραφίες, χειρόγραφα και έντυπα, τον τύπο της εποχής αλλά και πρωτότυπα τεκμήρια και υλικό σε αναπαραγωγή από διάφορα αρχεία.

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε η κυρία Ράλλη, « … η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση αξιοποιώντας σπάνια τεκμήρια και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ξεκινά από τις πρώτες εθνοσυνελεύσεις που ακολούθησαν την ελληνική επανάσταση και φθάνει έως τις μέρες μας, προσφέροντας στον επισκέπτη μια πλούσια ιστορική αναδρομή δύο αιώνων κοινοβουλευτικού έργου», πολύ σύντομα μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την συγκεκριμένη έκθεση και στο Ναύπλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα