Περιφέρεια1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ), στα πλαίσια των διαρκών προσπαθειών του για ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και ανάπτυξης των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρίες, επιχειρήσεις και φορείς της Πελοποννήσου, με ειδικό ενδιαφέρον στον εναλλακτικό και γαστρονομικό τουρισμό όπως επισκεφθούν και συμμετάσχουν στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού & Γαστρονομικού Τουρισμού Greek Panorama που πραγματοποιείται 15 και 16 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών. Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν και να εκθέσουν το προωθητικό υλικό τους σε περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και κατόπιν συνεννόησης, να έρθουν σε επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες ειδικού ενδιαφέροντος για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Επίσης η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ημέρες για το κοινό είναι η Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ώρες 12:00 – 21:00 και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, ώρες 10:00 – 20:00 Διεύθυνση: Ζάππειο Μέγαρο, Εθνικός Κήπος (συμβολή Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας & Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας). Είσοδος Επισκεπτών: Νότια Είσοδος (μπροστινή κύρια είσοδο)
Είσοδος Εκθετών: Βόρεια Είσοδος (πίσω είσοδος, με ράμπα), Parking: Δωρεάν Στάθμευση Αυτοκινήτων. Είσοδος από Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας.

Η τροφοδοσία του περιπτέρου με διαφημιστικό υλικό μπορεί να γίνει την Παρασκευή από 09:00 – 12:00 κατόπιν συνεννόησης και επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες ως προς την αποστολή σχετικού διαφημιστικού υλικού και των παρουσιάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e mail στο info@topel.gr ή στο president@topel.gr και τηλ. 6932 568559).

Για τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Κων/νος Μαρινάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα