Αργολίδα Cine Nafplio: Ψυχρά κι ανάποδα 2 – Φαντασία

Cine Nafplio: Ψυχρά κι ανάποδα 2 – Φαντασία

0

Όλες οι παιδικές ταινίες έχουν είσοδο 5€ για όλους.
Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας, στο ταμείο.
Ο κινηματογράφος είναι ανοιχτός τις ώρες προβολής ταινιών.

Ψυχρά κι ανάποδα 2
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
ΠΕΜΠΤΗ 28/11, ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12, ΤΡΙΤΗ 3/12 & ΤΕΤΑΡΤΗ 4/12
ΩΡΑ: 5:00 το απόγευμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11, ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 & ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12
Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ στις 5 το απόγευμα
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ στις 7:30 το απόγευμα

Από την βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα του «Ψυχρά κι Ανάποδα» και τα Walt Disney Animation Studios, έρχεται το «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» με την Έλσα και την Άννα σε ένα περιπετειώδες και συναρπαστικό ταξίδι στο άγνωστο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Άννα, η Έλσα, ο Κριστόφ και ο Ολάφ πηγαίνουν μακριά στο δάσος για να μάθουν την αλήθεια για ένα αρχαίο μυστήριο της βασιλείας τους.
Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Φαντασία
ΠΕΜΠΤΗ 28/11, ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12, ΤΡΙΤΗ 3/12 & ΤΕΤΑΡΤΗ 4/12
Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ στις 7:30 το απόγευμα
Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ στις 10 το βράδυ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11, ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 & ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12
μόνο στις 10 το βράδυ

Η Φαντασία είναι μία μουσική ταινία, μία ερωτική επιστολή στα λαϊκά ακούσματα της ελληνικής νύχτας! Τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια, αγάπες και λουλούδια… με αυτές τις πέντε λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει την ατμόσφαιρα της εποχής και της ταινίας.
Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η ταινία φέρνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s. Στο επίκεντρο της πλοκής, το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορα της και το λαϊκό-ποπ αστέρι της εποχής, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούριων κομματιών συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής.
Σενάριo – Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ, ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΛΙΡΡΟΗ ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version