Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΕκδήλωση για την Οστεοπόρωση στο Κρανίδι

Εκδήλωση για την Οστεοπόρωση στο Κρανίδι

Ο Δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 10 (Δευτέρα) Φεβρουαρίου και 11 (Τρίτη) Φεβρουαρίου με γενικό Θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίον την Δευτέρα 10/02/2020, ώρες 17:00 έως 20:00 και το Τρίτη 11/02/2020, ώρες 09:00 έως 12:00
• Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση όπως και διάγνωση των αποτελεσμάτων με την εξής δομή:
✓ «Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση», Κατσούλης Γρηγόριος, ορθοπεδικός 

✓ “Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα», εκπρόσωπος συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα”.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στη γραμματεία τηλέφωνο: 2754 – 360028 και ώρες 13.00 έως 15.00 και Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας κιν.: 6984613210.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα