ΑργολίδαΜε λαμπρότητα η κοπή πίτας των Προσκόπων Άργους

Με λαμπρότητα η κοπή πίτας των Προσκόπων Άργους

Ενώπιον σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της περιοχής, η «Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους» πραγματοποίησε με λαμπρότητα την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ανωτέρω γιορτή έγινε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Γιάννης Κουτάλης ως παλαιός πρόσκοπος της χρονιάς, σε μια συμβολική κίνηση για όλα όσα με ανιδιοτέλεια έχει προσφέρει ο ίδιος στην τοπική κοινωνία, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ και μέλος της ΕΠΠ Άργους Δημήτρης Μαναράκης.

Την κοπή της πίτας των προσκόπων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, Ο Βουλευτής Αργολίδος ΝΔ Ιωάννης Ανδριανός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχώριτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Κωνσταντίνος Μπέγκος οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών Κύριοι Κρίγγος Δημήτριος, Γκαβούνος Νικόλαος, Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Σαρρής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ κ. Σκούφης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας της ΝΔ κ. Κρίγγου – Ταντάρου Σόνια, η Πολιτευτής Αργολίδος με τη ΝΔ και γνωστή Καρδιολόγος κ. Παναγιωτοπούλου Ελένη, ο Διευθυντής Ειδικού Σχολείου Άργους κ. Πασπαλιάρης, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος ο οποίος ευλόγησε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, Πάτερ – Σελλής Γεώργιος,
Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους κ. Κωτσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δελλής Νικόλαος.

Επίσης, στην γιορτή των Προσκόπων παρέστησαν: Οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους. Ο Αρχηγός 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης Παπαθανασόπουλος Δημήτρης, μέλη της υπό Ίδρυσης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 1ου Συστήματος Τρίπολης και ο αδελφός Παράσχος Παναγιώτης.
Δια της παρούσης, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους, θέλουν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο που τους ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση ώστε η πλατεία που βρίσκεται στη Λέσχη τους και στην Λέσχη του 1ου Συστήματος Προσκόπων της πόλης, να μετονομαστεί σε Πλατεία Αϊδινίου.

Τέλος, οι διοργανωτές της ετήσιας γιορτής της κοπής πίτας των Παλαιών προσκόπων Άργους, σε σχετική ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν και τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο για την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Πρώτη δημοσίευση στην έντυπη “Ενημέρωση της Περ. Πελοποννήσου” 14 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα