ΑργολίδαΜπράβο Κορίτσια!

Μπράβο Κορίτσια!

Σε μια κίνηση που σαφέστατα υποδηλώνει την ύπαρξη περιβαλλοντικής συνείδησης προχώρησαν προσφάτως εθελόντριες από τα Δίδυμα, τοποθετώντας πασσάλους στα πολύτιμα και ανεμοδαρμένα πευκάκια (ευρισκόμενα στις άκρες του δρόμου μετά τη διασταύρωση για το Σαλάντι) που αναδύουν με την ευωδιά τους ελπίδες για ένα πιο πράσινο μέλλον.
Τα ταλαιπωρημένα δέντρα που είχαν φυτευτεί παλιότερα, είχαν αφεθεί στην τύχη τους, με ορατό τον κίνδυνο του αφανισμού τους.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Διδύμων Ελένη Προσίλη η οποία συμμετείχε σε αυτήν την οικολογική δράση, δήλωσε στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: «θα προχωρήσουμε σε μια σειρά από ενέργειες μικρότερης εμβέλειας και μεγαλύτερης με στόχο να εξωραΐσουμε την περιοχή, πάντα στο μέτρο του εφικτού. Ήδη φυτέψαμε δάφνες στην παλιά χωματερή…. Σειρά τις επόμενες μέρες έχει η Σπηλιά των Διδύμων την οποία σκοπεύουμε να καθαρίσουμε…»

Στην ανωτέρω εθελοντική δράση έλαβαν μέρος η Σταματίνα Προσίλη, η Μαρία Οικονομοπούλου, Αντωνία Μπάρδη, Μαρία Δορμπάρη, Αθανασία Προσίλη και η Γιώτα Παπαθανασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα