Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΟ Αποκριάτικος χορός του Εθνικού Ωδείου Κρανιδίου

Ο Αποκριάτικος χορός του Εθνικού Ωδείου Κρανιδίου

Την περασμένη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, το Εθνικό Ωδείο Κρανιδίου πραγματοποίησε Αποκριάτικο χορό στην ταβέρνα “Ντάγκλας” στην Κοιλάδα. Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, με εξαιρετικής ποιότητας άφθονο φαγητό και κρασί, περίσσεψαν το κέφι, η διασκέδαση, ο χορός και το αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Συμμετείχε η Χορωδία του Λαογραφικού Κέντρου Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, η οποία ήταν καταπληκτική και άφησε άριστες εντυπώσεις, ερμηνεύοντας παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια και υπέροχες καντάδες, υπό την διεύθυνση της διευθύντριας του Εθνικού Ωδείου, κ. Ντέμης Τούσσα.

Αποκριάτικα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, έπαιξε η λαϊκή ορχήστρα του Εθνικού Ωδείου Κρανιδίου αποτελούμενη από τους: Παναγιώτη Αντωνόπουλο Κιθάρα-Τραγούδι, Φάνη Θυμαρά Μπουζούκι, Μάνο Νταουλιάρη Μπουζούκι, Μάγια Ραπάϊ Κιθάρα, Ρούμπιν Νταϊλανάϊ Κιθάρα, Άμπη Γάτου Αρμόνιο και Δημήτρη Βάθη Κιθάρα-Τραγούδι.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Γιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρανιδίου κ. Αντώνιοζας Νίκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας κ. Μπασακιώτης Σταύρος και αρκετοί Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα