ΑργολίδαΣΦΙΠ: Τριάντα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης...

ΣΦΙΠ: Τριάντα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης…

Με την δυναμική παρουσία άνω των εκατό πενήντα μελών και υποστηρικτών του, ο εμβληματικός Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου, πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα με τη δέουσα λαμπρότητα, την ετήσια συνεστίαση του στο γνωστό εστιατόριο “21” ευρισκόμενο στην  Κηφισιά.

Οι διαχρονικοί λάτρεις της εν λόγω – μοναδικού κάλλους περιοχής, απέδειξαν εμπράκτως για ακόμη μια φορά την ανιδιοτελή τους αγάπη για το Πορτοχέλι, δεδομένου ότι ένα μέρος των εσόδων της ανωτέρω εκδήλωσης θα ενισχύσουν το ταμείο του ΣΦΙΠ που αποκλειστικό σκοπό εκ της ιδρύσεως του έχει  τις δωρεές,  οι οποίες με τη σειρά τους είτε παράγουν έργο κοινής ωφελείας, είτε ενισχύουν  κοινωνικές και πολιτιστικές δομές  του Δήμου Ερμιονίδας.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο πρόεδρος του ΣΦΙΠ  κ. Τζώρτζης Παπαναστασίου σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι η φετινή χρονιά αποτελεί σημαντικό ορόσημο, αφού ο ΣΦΙΠ συμπληρώνει τριάντα χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και  προσφοράς, ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τα μέλη του τα οποία στις εκλογές του 2019  ανανέωσαν  στο πρόσωπό του την εμπιστοσύνη τους.

Στην συνέχεια αυτής της ιδιαιτέρως συγκινητικής και ζεστής μουσικής βραδιάς, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά  στην οποία κληρώθηκαν αρκετά πλούσια δώρα για όσους στάθηκαν τυχεροί. 

Είναι αξιοσημείωτο γεγονός ότι, παρά τους δύσκολους καιρούς από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, ο ΣΦΙΠ συνέχισε την σημαντική και πολύπλευρη προσφορά του, συμβάλλοντας  με όλες του τις δυνάμεις στην βελτίωση της ποιότητας στην ζωή του τόπου.

Στην ανωτέρω καθιερωμένη πλέον ετήσια χειμερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος του τομέα Τουρισμού Αγγελική Λούμη και ο πρόεδρος του Θεατρικού Συλλόγου Ερμιονίδας Δημήτρης Σίδερης.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν της συμπλήρωσης τριών δεκαετιών ζωής και πραγματικής προσφοράς του ΣΦΙΠ προς την Περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα