Αργολίδα Τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Σχολικών Καθαριστριών στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου –...

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Σχολικών Καθαριστριών στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου – Ερμιονίδος

0

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος με ομόφωνη απόφασή του στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και κάθε άλλη μορφή αγώνα που θα επιλέξουν να κάνουν οι Σχολικές καθαρίστριες σ΄ όλα τα σχολεία της χώρας.

Όλοι οι γονείς και οι κοινωνικοί παράγοντες αλλά και ως απλοί πολίτες παρακολουθούμε καθημερινά τον αγώνα που δίνουν για να διατηρήσουν τα σχολεία καθαρά και την υγεία των παιδιών μας εγγυημένη, υπό πολύ δύσκολες υπηρεσιακές και μισθολογικές συνθήκες.

Ήλθε τέλος ο καιρός  να ικανοποιηθεί το πρωταρχικό τους αίτημα αυτό της μονιμότητας, ώστε να αισθανθούν εργασιακή ασφάλεια κάτι που θα αντανακλά και στην καλύτερη λειτουργία των σχολείων.

Μη λησμονούμε ότι χωρίς τα βασικά αγαθά της υγιεινής και της ασφάλειας, ενόψει άλλωστε και των επιδημιών που εξαπλώνονται από τόπο σε τόπο  είναι θεμελιώδεις παράγοντες για την λειτουργία της εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα τους και είμαστε στην διάθεση του Τοπικού Σωματείου, για την παροχή κάθε συνδικαλιστικής και νομικής βοήθειας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version