Home Αργολίδα 4ος ΔΡΟΜΟΣ ΑΞΙΩΝ

4ος ΔΡΟΜΟΣ ΑΞΙΩΝ

0

Η κίνηση του σώματος απελευθερώνει ενέργεια ενώ παράλληλα ελκύει την πνευματική. Η άθληση με το τρέξιμο βασιλιά της (μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άθλημα που να μην έχει το τρέξιμο στο βασικό πρόγραμμά της).

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους σας καλωσορίζει σε κάτι περισσότερο από έναν δρομικό αγώνα που διοργανώνεται για τέταρτη συναπτή χρονιά με αφορμή την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την Υφήλιο Προσκόπους, στις 22 Φεβρουαρίου.

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Δρόμος Αξιών, ένας δρομικός αγώνα που διοργανώνει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους για την Ημέρα Σκέψεως η οποία είναι μια ημέρα ορόσημο για τους απανταχού Προσκόπους και ενώνει δύο πολύ σημαντικά και όμορφα αρχαιολογικά μνημεία της πόλης του Άργους, το Αρχαίο Θέατρο όπου έξω από αυτό σηματοδοτεί την εκκίνηση του αγώνα και της Πυραμίδας του Ελληνικού που οριοθετεί τις προσπάθειες των δρομέων μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στο Αρχαίο Θέατρο όπου και ολοκληρώνεται ο αγώνας. Θα ήταν τιμή και χαρά μας να παραβρεθείτε στον τερματισμό και να βραβεύσετε τους αθλητές που θα διακριθούν στον συγκεκριμένο αγώνα. Η ώρα έναρξης είναι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 10.00 το πρωί και οι απονομές στις 12.00.

Το παρών θα δώσει ο εμβληματικός Μαραθωνοδρόμος Σπύρος Ανδριόπουλος με τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο αγώνισμα του μαραθωνίου και των 10.000 μέτρων., ο οποίος θα δώσει την εκκίνηση και θα απονείμει τα έπαθλα στους αθλητές που θα πρωτεύσουν. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα είναι από ολόκληρη την Πελοπόννησο και φυσικά και αρκετοί από την Αθήνα.

Μην ξεχνάτε να αγαπάτε, να μοιράζεστε, να δημιουργείτε και φυσικά να αθλείστε!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version