Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΈκκληση για εθελοντές και τρόφιμα για το συσσίτιο

Έκκληση για εθελοντές και τρόφιμα για το συσσίτιο

Ο Ιερέας Ελευθέριος Μίχος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο κάνει έκκληση να προσέλθουν εθελοντές για το μαγειρείο και για να μαζευτούνε τρόφιμα για το συσσίτιο. Διαβάστε τι “ανέβασε¨ στη προσωπική του σελίδα στο facebook ο ιερέας:

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων αλλά λίγο περισσότερο στη ζωή κάποιων άλλων. Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και ένα πιάτο ζεστό φαγητό σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την “Βοήθεια στο Σπίτι” .

Ήδη τα άτομα αυξάνονται αυτές τις ημέρες που ζητούν φαγητό, λόγω της εκτάκτου ανάγκης που δεν μπορούν να εργαστούν. Οι μέρες είναι δύσκολες και όλοι πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα και αγάπη.
Επειδή πολλές από τις εθελόντριες, αδυνατούν προσωρινά να συνεχίσουν την προσφορά τους στο μαγειρείο, είτε διότι οι ίδιες βρίσκονται σε κατάσταση υψηλού κινδύνου,είτε στην οικογένειά τους έχουν μέλη που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους, επειδή έχουμε άμεση ανάγκη από εθελόντριες για το μαγειρείο, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας για όσο διάστημα υπάρχει η απειλή του κορονοϊού στο τηλέφωνο 6937136122 και να δηλώσουν συμμετοχή στην Πράξη Αγάπης, ούτως ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του συσσιτίου απρόσκοπτα.
Επίσης όσοι μπορούν ας προσφέρουν τρόφιμα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα