ΑργολίδαΑπαλλαγή των επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη στην Ερμιονίδα

Απαλλαγή των επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη στην Ερμιονίδα

Στο πρώτο δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, βάσει των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού χθες, Δευτέρα 23 Μαρτίου, ψηφίστηκε ομόφωνα εκτός ημερησίας διάταξης θέμα «Απαλλαγή επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη, σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 8 της από 20.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου» με εισήγηση του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου.

Στο πλαίσιο της οικονομικής ανακούφισης των επαγγελματιών από τις επιπτώσεις των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, ίδιες αποφάσεις έχουν πάρει και άλλοι Δήμοι, όπως ο Δήμος Αθηναίων και Κορινθίων.

Παράλληλα, εδώ και μέρες, η υπηρεσία επεξεργάζεται τον τρόπο για την αναστολή είσπραξης μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η., καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος των μέτρων, όλων των  δημοτικών τελών, πέραν των αναλογούντων τελών των κοινοχρήστων χώρων, τα οποία ήδη ψηφίστηκαν, όλων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που πλήττονται από τα νέα μέτρα. Η παραπάνω πρόταση θα τεθεί προς συζήτηση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού πρώτα θα έχει στοιχειοθετηθεί πλήρως από τις αρμόδιες υπηρεσίες.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα