ΑργολίδαΔ. Κωστούρος: Κανείς χωρίς ρεύμα..

Δ. Κωστούρος: Κανείς χωρίς ρεύμα..

«Επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος προτείνει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος»

Επιστολή απέστειλε σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος σε ΔΕΔΔΗΕ και ΚΕΔΕ καλώντας να συστρατευτούμε στο πλαίσιο της δύσκολης αυτής κατάστασης που διανύει η χώρα μας, προτείνοντας την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει.

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε τα εξής:

«Αξιότιμοι κ. κ.

Έχοντας επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας και ευθύνη απέναντι στους πολίτες , από τη θέση που βρισκόμαστε ο καθένας μας , σας καλώ να συστρατευθούμε μαζί για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη βοήθειά μας και προστασία μας στους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα προτείνω την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει , προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες αρνητικές .

Σύμφωνα πάντα και με τα μέτρα της πολιτείας , σας ζητώ μέχρι το Σεπτέμβριο να ισχύσουν οι παραπάνω προτάσεις μου , και με την ευχή μέχρι τότε να έχουμε ξεπεράσει τους σημερινούς κινδύνους της δημόσιας υγείας , να δείτε εκ νέου την όλη διαχείριση του θέματος.

Σας ευχαριστώ και προσμένω τη θετική σας απάντηση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα