Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΚλειστά από αύριο τα καταστήματα στην Ερμιόνη

Κλειστά από αύριο τα καταστήματα στην Ερμιόνη

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα και παρευρέθηκε η πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης και ποτών της Ερμιόνης, πάρθηκε η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου. Διαβάστε το ακόλουθο ανακοινωθέν που εξέδωσε η κοινότητα της Ερμιόνης:

Σήμερα Παρασκευή 13/03/2020 κατόπιν πρωτοβουλίας ομάδας επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης της πόλης μας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου όλοι οι επαγγελματίες με θέμα την πρόληψη και τη λειτουργία των καταστημάτων τους την τρέχουσα περίοδο.

Κατόπιν εκτεταμένης συζήτησης αποφασίστηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία για λόγους ατομικής, συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους των καταστημάτων, τους πελάτες και  συμπολίτες, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά από αύριο Σάββατο 14/03/2020 έως Δευτέρα 23/03/2020. Πέραν τούτου για τις οποιεσδήποτε νεότερες ενέργειες θα ακολουθηθούν με ευλάβεια οι αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης. Η απόφαση είναι συλλογική και πέραν τούτου ο κάθε συνάδελφος επαγγελματίας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη εάν και εφόσον θέλει να διαφοροποιηθεί.

Με επιθυμία των καταστηματαρχών που συγκεντρώθηκαν το ανωτέρω δελτίο τύπου συντάχθηκε και δημοσιεύεται με ευθύνη του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα