ΑργολίδαΣτην διάθεση των δημοτών οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ναυπλιέων

Στην διάθεση των δημοτών οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με υπευθυνότητα και συνέπεια θέτει στην διάθεση των δημοτών, όλο τον μηχανισμό του Δήμου και ιδιαίτερα των κοινωνικών δομών που λειτουργούν ήδη στο Δήμο. 

Σε στενή συνεργασία με την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής και τον Αντιδήμαρχο κ.Ραφαήλ Μπαρού , με τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ και τον πρόεδρό του κ.Ιωάννη Μπούνο και με τον ΔΟΠΠΑΤ και την πρόεδρο του κ.Μαρία Ράλλη, δίνει ειδικές κατευθύνσεις και οδηγίες, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα της πολιτείας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και φυσικά βοήθειας και προστασίας των ευπαθών ομάδων. 

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.ΑΝ. για την ενίσχυση των δηµοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης σε συνεργασία µε τον Δήμο Ναυπλιέων, στην δύσκολη αυτή χρονική στιγμή που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σε συνέχεια των µέτρων που γνωστοποιήθηκαν µε το προηγούμενο Δελτίο Τύπου (15/3/2020), ανακοινώνει τα παρακάτω:

Από σήμερα στις 19 Μαρτίου 2020 αρχίζει:

α. Η καταγραφή των κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν να µετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .

β. Η καταγραφή των απόρων και οικονοµικά αδυνάτων κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .

Οι καταγραφές αυτές θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα παρέχεται:

  • Εξυπηρέτηση σε θέµατα φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περίπτωσης α.
  • Δωρεάν προσφορά φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης β.
  • Διεκπεραίωση αιτηµάτων των κατοίκων των περιπτώσεων α και β (παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται µέσω Κ.Ε.Π.

Για όλα τα ανωτέρω οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:

Α.  Για τις Δηµοτικές ενότητες Ναυπλίου &Ασίνης: 2752029473

2752023513 2752099424

B. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ν. Τίρυνθας & Μιδέας : 2752360108 .

Επίσης η επικοινωνία ηλεκτρονικά στο email:  vss.dimnafpliou@gmail.com

Ανακοινώσεις σχετικές µε το θέµα µπορούν οι ενδιαφερόµενοι ,οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν στις σελίδες του Κ.Α.Π.Η. και του Κ.Η.Φ.Η. στο Facebook  αλλά και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. www.dokoipan.gr  καθώς επίσης στις επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων, στο facebook ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και στην ιστοσελίδα www.nafplio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα