ΑργολίδαΌταν νομίζουν ότι ο γιατρός διακτινίζεται...

Όταν νομίζουν ότι ο γιατρός διακτινίζεται…

Να μπορεί μέχρι και να διακτινίζεται, ο γιατρός που κάνει εφημερίες στο ήδη υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ζητά η διοίκηση νοσοκομειακών μονάδων.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε το παρακάτω σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος Ερμιονίδας σε μια προσπάθεια του να επιβάλει στους καθ΄υλιν αρμοδίους τη δέουσα σύνεση…

Σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ενημερώθηκε από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου ότι η Διοίκηση των Νοσοκομειακών Μονάδων, ζητά από γιατρό που ασκεί τα καθήκοντά του και τις εφημερίες του στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, να συμπληρώσει εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου λόγω επιτακτικών αναγκών.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αντί να γίνουν προσπάθειες ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, λαμβάνουν χώρα ενέργειες για να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο. Ως Δημοτική Αρχή, με το υπ’ αριθ. πρωτ. 9023/14.11.2019 έγγραφό μας, ενημερώσαμε το Υπουργείο Υγείας και όλους τους αρμόδιους φορείς μεταξύ των οποίων και της 6η ΥΠΕ, για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου σε βασικές ειδικότητες.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πως πέραν της χιλιομετρικής απόστασης του Ναυπλίου από την Ερμιονίδα, και ειδικά για τους γιατρούς που εργάζονται στο Κ.Υ. Κρανιδίου, όπου καθημερινά ξεπερνούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητες τους για να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και τους πολίτες των Σπετσών θεωρούμε πως είναι άδικη η εκτέλεση της εντολής αυτής. Ζητούμε από την Διοίκηση των Νοσοκομειακών Μονάδων να κατανοήσει τόσο την δυσκολία της μετακίνησης των ιατρών, όσο και το δύσκολο έργο που επιτελούν στο υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και να ανακαλέσει την εντολή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα