ΑργολίδαΓηροκομείο Ναυπλίου: ΣΟΣ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Γηροκομείο Ναυπλίου: ΣΟΣ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, πολύς κόσμος έχει εκφράσει την επιθυμία να προσφέρει στο ίδρυμα μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, δείχνοντας έτσι έμπρακτα τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης που τρέφουν για τους ηλικιωμένους μας. Όπως είναι γνωστό έχει απαγορευτεί η είσοδος επισκεπτών στο ίδρυμα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προάσπιση της υγείας των ηλικιωμένων μας. Ωστόσο όποιος επιθυμεί να κάνει την προσφορά του, μπορεί να επικοινωνήσει με την διεύθυνση του ιδρύματος στο τηλέφωνο “27520 28480” και άτομα από το προσωπικό, με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας, θα παραλαμβάνουν στην είσοδο του κτιρίου κάθε προσφορά.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία είναι απαραίτητα για το ίδρυμα και θα ήθελε κάποιος να προσφέρει είναι τα εξής: Κατεψυγμένα (ψάρια, λαχανικά) Κρεατικά (κιμάς ,μοσχάρι,μπριζόλες,κοτόπουλο) Τραχανά ξυνό Μυζήθρα Χυμό λεμόνι Ξύδι Τυρί φέτα Βούτυρο Φρυγανιές Κρέμες Γιώτης Μπαχαρικά Χαρτικά.

Υ.Γ. Σε ό,τι αφορά το ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου, παρακολουθώντας την επίσημη σελίδα του μπορείτε να έχετε έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες.

Σας ευχαριστούμε! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα,με υγεία σε όλους! Ο Πρόεδρος Χρήστος Ζέρβας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα