Αργολίδα"Δέματα αγάπης" αξίας 11.000 ευρώ από το παγκάρι του Ιερού Ναού της...

“Δέματα αγάπης” αξίας 11.000 ευρώ από το παγκάρι του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας

Όλες τις άγιες ήμερες του Πάσχα θα λειτουργεί το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ανακοίνωσε ο πάτερ Ελευθέριος Μίχος, λόγω της αυξημένης ζήτησης από αναξιοπαθούντες. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ιερέα:

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η επιδημία όμως συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας, γι’αυτό το συσσίτιο δεν θα κλείσει καμία ημέρα.

Ακόμη και την Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα, θα διανέμει προς όλους φαγητό με την δική σας βοήθεια. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους,αλλά και όλους τους δωρητές σε τρόφιμα ή χρήματα, και τους παρακαλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την λειτουργία του συσσιτίου. Δεν σταματούμε όμως εδώ. Σήμερα, με την άοκνη καθημερινή φροντίδα εθελοντριών κυριών και του υπεύθυνου Ιερέα π. Ελευθερίου Μίχου, δόθηκαν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προς όλους ανεξαιρέτως τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης, αξίας 11.000 €.

Τα τρόφιμα αγοράσθηκαν από το παγκάρι του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Να διευκρινιστεί ότι τα τρόφιμα που προφέρει ο κόσμος, πάνε αποκλειστικά για το συσσίτιο μόνο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ένα μέρος αυτών των τροφίμων, προέρχονται από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα