Αργολίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Είμαι δίπλα σας για να βοηθήσω με κάθε τρόπο

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Είμαι δίπλα σας για να βοηθήσω με κάθε τρόπο

1

Στην επίσημη σελίδα της στο facebook “Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη“, η κυρία Βαρδινογιάννη ανάρτησε την ακόλουθη δήλωση:

Η καρδιά, η σκέψη και η έγνοια μου είναι από εχθές στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ερμιόνη. Στον τόπο της καρδιάς μου. Ο τόπος που αγαπώ βαθιά ,αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σκληρά. Ο ιός χτύπησε και την Ερμιονίδα. Στέλνω όλη μου την αγάπη και ευχές για κουράγιο και δύναμη στους συμπατριώτες μου. Είμαι βέβαιη πως η περιοχή μας γρήγορα θα βγει από την περιπέτεια κι οι συμπατριώτες μου σύντομα θα βρουν την κανονικότητά τους και θα γίνουν ξανά μια φιλόξενη αγκαλιά για όλους μας. Με πίστη και υπομονή θα ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για όλους. Προσεύχομαι η Παναγία να είναι στο πλευρό σας φίλοι μου και θέλω να ξέρετε, όπως δήλωσα και από την πρώτη στιγμή στον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, πως είμαι δίπλα σας για να βοηθήσω με κάθε τρόπο, σε ό,τι χρειαστεί.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

1 COMMENT

  1. Αυτό που χρειάζεται η Ερμιονίδα τώρα δεν είναι το χρήμα.
    Υπάρχει κράτος και υποδομή για τέτοιες υποθέσεις. Είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο που λείπει για να οργανώσει την τοπική κοινωνία σε νέες ισχυρές βάσεις ορθολογισμού.
    Έχει μπατάρει η βάρκα, μετά τόσες αμέλειες και καθυστερήσεις για πρόληψη. Η δοκιμασία καταστολής της εστίας μόλυνσης χρειάζεται έμπειρο προσωπικό, δοκιμασμένο σε ανάλογες καταστάσεις, επιστήμονες της ΚΕΔΕ και άλλων φορέων που να στηρίξουν την τοπική αυτοδιοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τους όμορους Δήμους, για να μην εκραγεί η όλη περίπτωση σε άναρχη βίαιη διαμαρτυρία των έγκλειστων θυμάτων αλλά και των θυμωμένων κατοίκων για την απειλή των μαζικών κρουσμάτων σε ρατσιστικό παραλήρημα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version