Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για κλοπές μεγάλων ποσοτήτων πορτοκαλιών

Ναύπλιο: Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για κλοπές μεγάλων ποσοτήτων πορτοκαλιών

Εκτάσεις με πορτοκάλια σε περιοχές του Ναυπλίου και του ‘Αργους είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, οι οποίες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες εννέα τόνους πορτοκαλιών, ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις γυναίκες (ηλικίας 28, 39 και 57 ετών), συνελήφθησαν χθες στην κοινότητα Παναρίτι του Ναυπλίου, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων.
Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στην κοινότητα Ανυφί του Ναυπλίου, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στην κοινότητα Μοναστηράκι του ‘Αργους.

Ακόμη, στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα πάλι στην περιοχή Μοναστηράκι.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα