Home Αργολίδα Ντομάτες cherokee 4Χ4, είτε με “καρδιά βουβαλιού” για πολλές μακαρονάδες, άνευ κορονοϊού!

Ντομάτες cherokee 4Χ4, είτε με “καρδιά βουβαλιού” για πολλές μακαρονάδες, άνευ κορονοϊού!

0
Του Κώστα Πρώιμου

Διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια τον κήπο της… ΕΔΕΜ στην πόλη του Ναυπλίου και εν μέσω επικοινωνιακής κυρίως πανδημίας, συνεχίζει απτόητος, να εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τους πελάτες του με προθυμία.

Ο ανωτέρω πρόλογος γίνεται για τον ιδιοκτήτη του “Παραδεισένιου” φυτωρίου Θανάση Δουσεμετζή που εδρεύει στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας. Αδράξαμε την ευκαιρία να τον επισκεφτούμε και να συζητήσουμε μαζί του για τις συνήθειες των πελατών του, όπως αυτές τείνουν να διαμορφωθούν λόγω της επιβολής των περιοριστικών μέτρων.

“Μέρα με τη μέρα διαπιστώνω πως ο κόσμος λόγω του παρατεταμένου εγκλεισμού του, στην προσπάθεια να βρει διεξόδους, ασχολείται συστηματικότερα με την ανθοκομία. Αν και η κίνηση είναι σαφώς μειωμένη εν συγκρίσει με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, οι πελάτες μας ζητούν σπόρους για να φυτέψουν διάφορα φυτά, κυνηγούν τις πιο οικονομικές προσφορές” μας είπε ο κ. Δουσεμετζής, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε και ορισμένα κωμικοτραγικά περιστατικά σχετικά με προτιμήσεις  νέων επίδοξων καλλιεργητών“, μας ρωτάνε αν οι ντομάτες ποικιλίας cherokee είναι ανθεκτικές σαν το ομώνυμο 4Χ4  ενώ επιλέγουν σε πολλές περιπτώσεις την “καρδιά του βουβαλιού” γιατί ισχυρίζονται πως με μια ντομάτα λόγω μεγάλου μεγέθους θα μπορούν να φτιάξουν πέντε μακαρονάδες!”…

Ασφαλώς δεν λείπει και η καχυποψία την οποία τροφοδοτεί η τρομολαγνεία των ημερών, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έρχονται στην ΕΔΕΜ και το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι μήπως τα φυτά που διατίθενται είναι Ιταλικής και Κινεζικής προελεύσεως!”

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version