Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι περισσότερο...

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι περισσότερο από ποτέ στην Ερμιονίδα

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στέλνει το δικό της μήνυμα για την Ερμιονίδα:

Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι περισσότερο από ποτέ στην Ερμιονίδα. Ειδικά τώρα που ακόμα η ανησυχία για την έκταση του προβλήματος είναι ακόμα μεγάλη και η εικόνα για το μέγεθος της διασποράς στην κοινότητα δεν έχει ολοκληρωθεί. Απέναντι όμως στην ανησυχία θα πρέπει να προτάξουμε την εμπιστοσύνη.

Έχει μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας αλλά και όλου του νομού μας η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Όπως και κλίματος συνεργασίας και αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Με ενότητα και αισιοδοξία και με το ολοκληρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης και τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης επιτυγχάνονται αμφότερα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσει και αυτή η μεγάλη δυσκολία. Η μέχρι σήμερα διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε εθνικό επίπεδο αποδεικνύει ότι οι αρμόδιοι φορείς γνωρίζουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Δεν χρειάζεται πανικός. Πιστή τήρηση του σχεδίου απαιτείται.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς χειρισμούς και είμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της που πολλές φορές, όχι άδικα, αισθάνονται ότι βρίσκονται μακριά από τον υπόλοιπο νομό μας. Μέσα από αυτή την κρίση ίσως αναδειχθεί και μια ευκαιρία για να ικανοποιηθούν αιτήματα χρόνων και ανάγκες της περιοχής. Σύντομα ελπίζουμε ότι αυτή η δυσάρεστη κατάσταση θα αποτελέσει παρελθόν και θα μπορέσει να υποδεχθεί όλους αυτούς που λατρεύουν τα πανέμορφα μέρη της. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα