Αργολίδα Τροφοδοτήστε άμεσα με εξοπλισμό όλες τις υγειονομικές μονάδες

Τροφοδοτήστε άμεσα με εξοπλισμό όλες τις υγειονομικές μονάδες

0

Μέσα από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε αναδεικνύονται πρότυπα ταγμένα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες όλοι οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία της χώρας δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID 19.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει μέσα από τις καρδιές όλων των μελών της το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας  για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά με κίνδυνο την ζωή τους.

Όμως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και  τις άμεσες πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς των επιχειρήσεων της χώρας που προσφέρουν εμπράκτως στη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και συνδράμουν στον κοινό αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

 Όμως παρά τις προσπάθειες, η διαθεσιμότητα και η προμήθεια εξοπλισμού ατομικής προστασίας και άλλων ιατρικών συσκευών καθώς και ΜΕΘ, παραμένει ανησυχητική με γιατρούς και νοσηλευτές να αναφέρουν σοβαρές ελλείψεις.

Οι ελλείψεις  αυτές εκθέτουν τους εργαζόμενους στην Υγεία σε υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης, κάτι που με τη σειρά του εκθέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο  τους ασθενείς αλλά και ολόκληρο το Σύστημα Υγείας.

Κύριε Υπουργέ  Υγείας,

κύριε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,

 κύριε Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας  

σας παρακαλούμε άμεσα να καλύψετε όλα τα κενά που υπάρχουν, είναι αδιανόητο να χάνουν   τον  χρόνο τους  για αυτά τα ζητήματα. Κυρίαρχο ζήτημα είναι, να είναι καλά για να είμαστε όλοι καλά.

 Σας ζητάμε άμεσα να τροφοδοτήσετε με εξοπλισμό όλες τις υγειονομικές μονάδες.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας θα σταθεί ενεργά, με όσα μέσα διαθέτει, στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version