Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΆρης Μπίμπας: "Τώρα είναι η ώρα όλοι μας να στηρίξουμε τον τόπο...

Άρης Μπίμπας: “Τώρα είναι η ώρα όλοι μας να στηρίξουμε τον τόπο μας, την Ερμιονίδα μας”

Η Ερμιονίδα σήμερα πήρε και πάλι ζωή, σήμερα ο κόσμος επέστρεψε στις δουλειές του, η κίνηση στους δρόμους έδωσε ζωή στην καθημερινότητά του τόπου μας. Η κινητικότητα έσπασε τη μονοτονία που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα. Ο τόπος μας αν και δοκιμάστηκε ιδιαίτερα από αυτή την κρίση, που πλήττει τόσο την Ελλάδα μας, όσο και ολόκληρο τον πλανήτη, βγήκε νικητής. Μια δύσκολη περίοδος, που – πέραν του περιορισμού που επέβαλε – μας έδωσε και αρκετά μαθήματα, τελείωσε.

Τώρα είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε μακριά μας αυτόν τον εφιάλτη και να μη ζήσουμε ξανά τέτοιες καταστάσεις.
Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε, ως άτομα αλλά και ως κοινωνία, αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία μάς δίνει το δικαίωμα να μιλάμε σήμερα για υπεύθυνους και συνειδητούς πολίτες κατά πλειοψηφία. Κρατάμε, λοιπόν, κάθε μάθημα που μας έδωσε ο κορωνοϊός και με υπευθυνότητα προχωράμε στο αύριο. Η επόμενη μέρα παραμένει στο επίκεντρο. Δεν πρέπει και πιστεύω πως δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο μαγικός μας τόπος διαθέτει πληθώρα στοιχείων και αγαθών ώστε να πατήσει γερά στα πόδια του και να επουλώσει κάθε τραύμα που τυχόν προκλήθηκε αυτή την περίοδο. Τώρα είναι η ώρα όλοι μας να στηρίξουμε τον ΤΟΠΟ μας, την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ μας και τους συμπολίτες μας. Ας συμβάλουμε όλοι, ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει η Ερμιονίδα, στηρίζοντας δυναμικά και αποτελεσματικά την τοπική μας κοινωνία.
Τώρα κάνουμε το μεγάλο και στέρεο βήμα που έχει ανάγκη ο τόπος. Παραμένουμε υγιείς και δυνατοί, προχωρώντας δυναμικά στο αύριο.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα