Εντοπίστηκε φυτεία με δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης σε δασική έκταση

0

Φυτεία με δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Καλαμάτας σε δασική έκταση στην περιοχή της Αλαγονίας στη Μεσσηνία, ενώ για την υπόθεση συνέλαβαν έναν 57χρονο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε δύσβατη δασική περιοχή της Αλαγονίας. Εκεί εντοπίστηκαν δύο ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 185 δενδρύλλια κάνναβης και ξεκίνησε η παρακολούθηση, προκειμένου να εντοπιστούν οι καλλιεργητές.

Χθες το πρωί, πήγε στους χώρους της φυτείας ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη την στιγμή που ξεκινούσε καλλιεργητικές εργασίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του κρατούσε στα χέρια του ένα τελάρο, μέσα στο οποίο υπήρχαν γλάστρες με 17 φυτά κάνναβης, που σκόπευε να τα μεταφυτέψει, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου τρία κιλά κάνναβης. Ο 57χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook και την Ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here