Αργολίδα Επίσκεψη Πουλά σε Χρόνη και Κ.Υ. Λυγουριού

Επίσκεψη Πουλά σε Χρόνη και Κ.Υ. Λυγουριού

0

Σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Αναστάσιο Χρόνη.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν :

  1. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη λειτουργία του Θεάτρου λόγω του COVID- 19 και τις επιπτώσεις που θα προκληθούν στην περιοχή. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες και το αίτημα που έχει καταθέσει  ο Δήμαρχος προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την λειτουργία του Θεάτρου υπό προυποθέσεις.
  2. Τις ενέργειες  στις οποίες προτίθεται να προβεί  ο Δήμος  για την στήριξη των πληττόμενων επαγγελματιών από το lockdown.  
  3. Τα προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα.
  4. Οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές και ο Βουλευτής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του στην επίλυση των προβλημάτων.   

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν από κοινού το Κ.Υ. Λυγουριού, όπου ενημερώθηκαν από τον Δ/ντή κύριο Καμπόσο για την λειτουργία και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αφαίμαξη προσωπικού, που υφίσταται το Κ.Υ. λόγω της υγειονομικής κρίσης στην δομή μεταναστών της Ερμιονίδας. Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που τέθηκε υπόψη τους, είναι οι πάγιες ελλείψεις της μονάδας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν το έργο του υπηρετούντος προσωπικού, στην παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version