Home Άρθρα Ιούνιος και Ουρανός…

Ιούνιος και Ουρανός…

Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Ο ουρανός μιλάει, τα αστέρια μιλούν, οι πλανήτες μιλούν. Μιλούν κάθε μέρα, και λένε πολλά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, έχουν ακόμα πολλά να αποκαλύψουν, και δεν έχουν σκοπό να κρύψουν τίποτα.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, στη 1.00 τη νύχτα, ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του Καρκίνου, και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Θερινό ηλιοστάσιο. Λίγες ώρες μετά, ξεκινάει την πορεία της μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου, που θα είναι ελαφρώς ορατή και από την Ελλάδα, γύρω στις 9.40 το πρωί.

Στη 1.00 τη νύχτα λοιπόν της 21ης Ιουνίου, στο Μεσουράνημα, που είναι η ακμή του οίκου της εξουσίας, στις 24 μοίρες του Τοξότη, θα βρίσκονται δυο αστέρια της φύσης του Ερμή και του Άρη, που λόγω του φαινομένου της μετάπτωσης των Ισημεριών, τώρα έχουν επιρροή από τον αστερισμό του Σκορπιού, και μάλιστα βρίσκονται στην άκρη της ουράς του, εκεί ακριβώς απ’ όπου βγαίνει το δηλητήριο. Σκεφτείτε το καλά. Στην ακμή του οίκου της εξουσίας, αστέρια που σκορπούν δηλητήριο.

Αυτή η ημερομηνία είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για τα μηνύματα που φέρνουν οι πλανήτες, αλλά και για το γεγονός ότι σύμφωνα με το νέο Γρηγοριανό ημερολόγιο, είναι η ημερομηνία γέννησης του μεγίστου των μεγίστων Ελλήνων, του Αλεξάνδρου.

Αυτή την ημέρα, ο Άρης από τον 1ο οίκο του λαού, με συντροφιά τους δυο δορυφόρους του τον Δείμο και τον Φόβο, θα συνεχίζει να τρομοκρατεί τον κόσμο, την ίδια ώρα που η εξουσία θα σκορπάει το δηλητήριο της, μεταφορικά ή και κυριολεκτικά. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με το Μεσουράνημα, μας ειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση να ακούσουμε για περίεργους θανάτους, ίσως δολοφονίες, ή αυτοκτονίες, που θα αποδοθούν στον κορωνοϊό. Δεν αποκλείεται να έχουμε  και γεωλογικά φαινόμενα.

Δυστυχώς, δεν θα έχουμε ένα ήρεμο, απολαυστικό και ξένοιαστο καλοκαίρι. Μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Αυτή τη χρονιά έχουμε 3 φορές συζυγία Δία-Πλούτωνα. Η πρώτη ήταν στις 4 Απριλίου, η δεύτερη θα είναι στις 30 Ιουνίου και η Τρίτη στις 12 Νοεμβρίου, ένα φαινόμενο που συνήθως σημαίνει την εξάπλωση μιας επιδημίας. Δεν αποκλείεται λοιπόν το να αρχίσουν πάλι την τακτική του μαντρώματος και της τρομοκρατίας.

Ξημέρωμα 10ης Ιουνίου. Άλλη μια πολύ σημαντική ημέρα. Η θλιβερή επέτειος του θανάτου του μεγίστου των μεγίστων Αλεξάνδρου. Και ξαφνικά, στο ωροσκόπιο της 10ης Ιουνίου, να και μια αχτίδα φωτός. Στην ακμή του 4ου οίκου, του οίκου της Πατρίδας, ο Βασιλίσκος (Regulus).  Ο Cor Leonis, το αστέρι  στην καρδιά του Λέοντα. Ο αρχηγός, ο ηγέτης που τα σαρώνει όλα. Μαζί του έχει κι άλλα αστέρια, που συμβάλλουν στο έργο του και δυναμώνουν την ενέργεια του.

Για το Βασιλίσκο είχα γράψει και παλαιότερα. Δόξα, πλούτη και δύναμη δίνει αυτό το αστέρι. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή του, έχουν βασιλική καταγωγή. Είναι σημάδι ανθρώπων ευγενικών αλλά άφοβων, με ικανότητα να φέρουν εις πέρας τα πιο δύσκολα κατορθώματα, και συνήθως κατέχουν θέσεις υψηλής ευθύνης.

Ένας Βασιλίσκος στην ακμή του οίκου της Πατρίδας είναι ότι πιο αισιόδοξο θα μπορούσε να μας συμβεί. Το πότε θα δείξει τις ικανότητες του, θα μας το δείξει το μέλλον. Ως τότε, υπομονή, δεν είμαστε μόνοι.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version