Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΚαμπόσος και επαγγελματίες εστίασης Άργους ήρθαν σε συμφωνία

Καμπόσος και επαγγελματίες εστίασης Άργους ήρθαν σε συμφωνία

Σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του συλλόγου Σ.Ε.Σ.Α..Κ.Ε με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο όπου και του εκθέσανε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί σφόδρα από την εξάπλωση του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα τον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής σε ολόκληρο τον Δήμο, ανακοίνωσε την επανάληψη των ειδικών απολυμάνσεων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, λίγο πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία επανέναρξης των καταστημάτων μας την 1η Ιουνίου. Στην συνέχεια, αφού άκουσε προσεκτικά, αποδέχθηκε τα αιτήματα του συλλόγου για σημαντικές ελαφρύνσεις στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα, έκπτωση 50% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΡΜ μέχρι το τέλος του 2020 και για ενίσχυση της επισκεψιμότητας  στον Δήμο, μέσω καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ.

Τα μέλη του συλλόγου δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι για την σημερινή συνάντηση εργασίας, διότι πέραν των σημαντικών οικονομικών ελαφρύνσεων που παραχώρησε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος, διαφαίνεται πως η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στέκεται συνοδοιπόρος σε  αυτή την δύσκολη περίοδο για την εστίαση αλλά και ολόκληρη την τοπική οικονομία με πράξεις.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα