Αργολίδα Καμπόσος και επαγγελματίες εστίασης Άργους ήρθαν σε συμφωνία

Καμπόσος και επαγγελματίες εστίασης Άργους ήρθαν σε συμφωνία

0

Σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του συλλόγου Σ.Ε.Σ.Α..Κ.Ε με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο όπου και του εκθέσανε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί σφόδρα από την εξάπλωση του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα τον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής σε ολόκληρο τον Δήμο, ανακοίνωσε την επανάληψη των ειδικών απολυμάνσεων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, λίγο πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία επανέναρξης των καταστημάτων μας την 1η Ιουνίου. Στην συνέχεια, αφού άκουσε προσεκτικά, αποδέχθηκε τα αιτήματα του συλλόγου για σημαντικές ελαφρύνσεις στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα, έκπτωση 50% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΡΜ μέχρι το τέλος του 2020 και για ενίσχυση της επισκεψιμότητας  στον Δήμο, μέσω καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ.

Τα μέλη του συλλόγου δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι για την σημερινή συνάντηση εργασίας, διότι πέραν των σημαντικών οικονομικών ελαφρύνσεων που παραχώρησε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος, διαφαίνεται πως η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στέκεται συνοδοιπόρος σε  αυτή την δύσκολη περίοδο για την εστίαση αλλά και ολόκληρη την τοπική οικονομία με πράξεις.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version