Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΜαρία Ράλλη: "Σταδιακά και προσεκτικά ξεκινάμε τη Δευτέρα την επανεκκίνηση των αθλητικών...

Μαρία Ράλλη: “Σταδιακά και προσεκτικά ξεκινάμε τη Δευτέρα την επανεκκίνηση των αθλητικών εγκαταστάσεων”

Οι εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση και μόνο για ατομική προπόνηση υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές και για αθλητές κατηγορίας και με αγωνιστικές υποχρεώσεις

Με δεδομένη τη νέα πραγματικότητα , η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων ήταν η αιτία της συνάντησης σήμερα στο ΔΑΚ Ναυπλίου της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρίας Ράλλη, της συμβούλου της δημοτικής ενότητας Ναυπλίου και μέλους του Δ.Σ. του οργανισμού κ. Μαίρης Ψαρολόγου, των υπαλλήλων του σταδίου, προπονητών και εκπροσώπων σωματείων του στίβου. Σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, οι εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση και μόνο για ατομική προπόνηση υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές και για αθλητές κατηγορίας και με αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι κανόνες και τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Θα τηρείται στην είσοδο πρωτόκολλο εισόδου και εξόδου, θα γίνεται θερμομέτρηση και φυσικά θα είναι σχολαστικές οι κινήσεις όλων όσων δραστηριοποιούνται στους χώρους. Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και θα γίνεται μόνο χρήση τουαλέτας, χωρίς τη δυνατότητα για μπάνιο του αθλούμενου. Οι ώρες λειτουργίας θα καθοριστούν από το ΔΟΠΠΑΤ, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα κατατεθούν από τα σωματεία στίβου, τέννις και τοξοβολίας.Οι λοιποί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν αυστηρά κλειστοί, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης και νέων οδηγιών από την πολιτεία.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, μεταξύ άλλων τόνισε :”Σταδιακά και προσεκτικά ξεκινάμε τη Δευτέρα την επανεκκίνηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών. Πρωτεύον για εμάς είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με σύνεση και αισιοδοξία θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μεταβούμε στην κανονικότητα, που μας επιβάλλουν οι συνθήκες. Όλοι μας, με πειθαρχία πετύχαμε να φτάσουμε σήμερα εδώ και να μιλάμε για τη μετάβαση στη “γνώριμη” καθημερινότητά μας. Είναι δύσκολο, γιατί τίποτα δεν είναι ίδιο, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι και τώρα θα δείξουμε ότι και ξέρουμε και μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη και με αόρατους εχθρούς, όπως ο covid -19.

Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν και όλοι οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων, που έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις για το τι μέλει γενέσθαι. Προς το παρόν, παραμένουν όλα τα γήπεδα κλειστά. Παροτρύνουμε τον κόσμο για άθληση, γιατί ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, αλλά για την ώρα στη φύση και όχι μέσα στα γήπεδα. Εσείς απολαύστε τη φύση κι εμείς θα δουλέψουμε για να βρείτε στην επιστροφή σας ομορφότερους και καλύτερους αθλητικούς χώρους.”

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα