Home Άρθρα Ο Άντρας ο έξυπνος ο καραμπουζουκλής…

Ο Άντρας ο έξυπνος ο καραμπουζουκλής…

Του Μηνά Π.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την ενημέρωση μας στην καμπάνια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τις συγκεντρώσεις στις πλατείες «γύρισε» ένα λιγουλάκι σεξιστικό σποτ που δείχνει τον άνδρα (Λούλης) να βάζει στην θέση της τη γυναίκα (Λέχου) και στην κουζίνα ολοταχώς που είχε την ιδέα «πάμ’ πλατεία;»

Προφανώς η γυναίκα ήθελε να κάνει «επαναστατική γυμναστική» όπως μας είπε ο κ. Πέτσας σε χθεσινή του δήλωση για  τις συγκεντρώσεις των τεντιμπόηδων και τέντιγκερλς στις πλατείες…

Να υποθέσω ότι ο λόγος που της μιλάει και της εξηγεί σαν μικρό παιδάκι, όπως μας βλέπουν και στην πραγματικότητα και μας φέρονται οι ιθύνοντες, είναι γιατί έτσι μονάχα καταλαβαίνουν οι Γυναίκες; Πάλι καλά που στη συνέχει του σποτ ο σεναριογράφος δεν έδειχνε την κυρία Λέχου μουτρωμένη και να την ρωτάει ο κ. Λούλης “τι έχεις” και να του απαντάει “τίποτα”…

Διαβάστε το δελτίο τύπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που απέσυρε το σποτ

Αποσύρθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το ένα από τα δύο σποτ που φτιάχτηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τις συγκεντρώσεις στις πλατείες, καθώς προκάλεσε αρνητικές κριτικές για σεξισμό.

Το συγκεκριμένο σποτ, άρχισε να προβάλλεται χτες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, στόχος της καμπάνιας είναι να ενώσει και όχι να διχάζει την κοινωνία γι’ αυτό κρίθηκε ότι το σποτ δεν υπηρετεί το σκοπό του και αποσύρθηκε. Στη θέση του θα αρχίσει να προβάλλεται εντός της ημέρας το δεύτερο σποτ σε συνέχιση της καμπάνιας, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Κατερίνα Λέχου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΠΠ, αναφέρει: «Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version