Home Αργολίδα Π.Ψυχογιός: Η πολιτεία ξανά απούσα από τον Γαλαξία

Π.Ψυχογιός: Η πολιτεία ξανά απούσα από τον Γαλαξία

Ο Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών & Τουρισμού στο Επιμελητήριο Αργολίδας, Παναγιώτης Ψυχογιός με μια ανάρτηση του στο fb κατέδειξε τους υπεύθυνους για το χάλι στο ξενοδοχείο Γαλαξίας:

Κυβέρνηση και ΕΟΔΥ θα έπρεπε να ντρέπονται για την σημερινή εικόνα στο Κρανίδι. Πρόσφυγες και μετανάστες παρατημένοι και στοιβαγμένοι σε ακατάλληλες συνθήκες, χωρίς γιατρούς, χωρίς τεστ, χωρίς καμία ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άνθρωποι που ξανακόλλησαν κορονοϊό και ξαναμπήκαν σε καραντίνα, σήμερα την έσπασαν για να διαδηλώσουν, και η πολιτεία πάλι προκλητικά ΑΠΟΥΣΑ.

Έχουν αφήσει στην μοίρα τους τους κατοίκους της Ερμιονίδας που στην αρχή ενός δύσκολου καλοκαιριού για τον τουρισμό έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση. Κάποιοι επενδύουν απλά στο κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού που μπορεί να αναζωπυρώσουν τέτοια περιστατικά,με σκοπό να καλύψουν την ανεπάρκεια τους. Οι κάτοικοι της Ερμιονίδας όμως έχουν αποδείξει στην πράξη την φιλοξενία τους και την υπομονή τους, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους εμπαίζει με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version