Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΠεριφέρειαΣκάνδαλο πρώτου μεγέθους στην 6η ΥΠΕ

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους στην 6η ΥΠΕ

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους η υπερκοστολόγηση υλικών προστασίας στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια που ανήκει η Πελοπόννησος…

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ «την υπόθεση της υπερκοστολόγησης υλικών προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας», όπως καταγγέλλει.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει: «Όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία, η προμήθεια μασκών και στολών για τις υγειονομικές μονάδες της συγκεκριμένης περιφέρειας κόστισε το διπλάσιο (!) σε σχέση με τις υπόλοιπες ΥΠΕ. Επιπλέον, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια των υλικών αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και της κατάθεσης και της αποσφράγισης των προσφορών. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο ιδιοκτήτης των εταιρειών από τις οποίες αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα υλικά είναι στέλεχος της ΟΝΝΕΔ!»..

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «είναι πλέον σαφές πως το δόγμα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές δυσκολίες ή βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με το φάσμα της ανεργίας, κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν πάρτι με δημόσιο χρήμα». Τέλος εκτιμά ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι πλήρως εκτεθειμένος και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για αυτή τη δυσώδη υπόθεση».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα