Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣτηρίζει Γεωργόπουλο ο Κρανιάς

Στηρίζει Γεωργόπουλο ο Κρανιάς

Με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδος

Με μια λιτή πλην ουσιαστική επιστολή ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ι. Γεωργόπουλος επισημαίνει μια σειρά από γεγονότα, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Το επιπλέον υγειονομικό προσωπικό ανακλήθηκε και αποχώρησε, «ιατροί και νοσηλευτές που έκαναν βάρδια το πρωί δέχθηκαν απειλές από μεγάλες ομάδες φιλοξενουμένων προσφύγων», η αστυνομική δύναμη που φυλάσσει το ξενοδοχείο (με τους μετανάστες) έχει μειωθεί αισθητά.

Αποφεύγοντας κάποιος να επαναλάβει τις ανησυχίες του για την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μην επισημάνει τη σπουδαιότητα όσων καταγράφονται από τον Δήμαρχο της περιοχής.

Ο δήμος Ερμιονίδας αποτελεί κατ’ εξοχήν τουριστικό προορισμό υψηλών απαιτήσεων. Είναι σε όλους γνωστό ότι πολλοί Έλληνες και ξένοι έχουν επενδύσει στην περιοχή και διαθέτουν κατοικίες στο Πορτοχέλι. Τα σκάφη που επισκέπτονται ετησίως την περιοχή και τα χρήματα που αφήνουν στην τοπική κοινωνία οι επισκέπτες δεν είναι ευκαταφρόνητα. Οι τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι στον τουρισμό διεκδικούμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της Ευρώπης, όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης. Αν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό η 1η Ιουλίου δεν είναι μακριά. Καλό θα είναι λοιπόν οι αρμόδιοι να στρέψουν τα μάτια τους στην Ερμιονίδα, εκτός από λόγους Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας και για λόγους οικονομίας.

Δημήτρης Η. Κρανιάς

Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα