ΑργολίδαΣυγκέντρωση στο Δημαρχείο Ναυπλίου κατά του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ναυπλίου κατά του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου

Λέμε ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου, απαιτούμε την άμεση απόσυρσή του.

Τα Δ.Σ. του Συλλόγου  Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και της Ε.Λ.Μ.Ε.  Αργολίδας  χαιρετίζουν τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο  ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών,  μαθητών και γονέων, κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης 28-05-2020 το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του με πολλές αρνητικές διατάξεις.

Καλούμε τη Δευτέρα  1η Ιουνίου 2020  και  ώρα 7:30  μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ναυπλίου (Τριών Ναυάρχων) σε συγκέντρωση –ενημέρωση τους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς του  νομού μας, τους συλλόγους γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα