Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση Γεωργόπουλου με τους επαγγελματίες της εστίασης

Συνάντηση Γεωργόπουλου με τους επαγγελματίες της εστίασης

Στο Δημοτικό Κατάστημα Ερμιόνης χθες Τετάρτη 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου με τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που εδρεύουν στην Κοινότητα Ερμιόνης με θέμα τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, καθώς και τις έως τώρα πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής επί του θέματος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης κ. Ι. Μερτύρης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Α. Λούμη – Γιαννικοπούλου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π. κ. Δ. Κουτούβαλης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ. Γ. Πιτσάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας κ. Ε. Φλωρής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου  Κοινότητας Ερμιόνης κ. Ι. Γανώσης, με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Γ. Μέλλο, και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Μ. Ασλάνης. Επίσης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου παραβρέθηκε στη συνάντηση και ο Διοικητής του Λ/Τ Ερμιόνης κ. Δ. Παππάς

Ύστερα από διαλογική συζήτηση κατά την οποία οι επαγγελματίες έθεσαν αιτήματα σχετικά με την οικονομική ελάφρυνση, από τέλη φωτισμού, καθαριότητας, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων τα οποία εισάκουσε με κατανόηση ο Δήμαρχος και τους ανακοίνωσε τις προτάσεις που θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι αρμόδιο ώστε να αποφασίσει για τα ανωτέρω θέματα.Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα κατανόησης και συνεννόησης. Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντα στο πλευρό και των επαγγελματιών του τόπου.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα