Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με εκπροσώπους της εστίασης

Συνάντηση Κωστούρου με εκπροσώπους της εστίασης

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με το Δ.Σ. του Σύλλογου Εστίασης Ναυπλίου “Το Ανάπλι”

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου εστίασης «Το Ανάπλι», σήμερα Τρίτη 05 Μαΐου, συζητώντας τα θέματα που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της δύσκολης αυτής περιόδου, αλλά και τις προτάσεις που από την πρώτη στιγμή έβαλε στο τραπέζι ο κ.Κωστούρος.

Τα νέα δεδομένα έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση την οικονομία της πόλης και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές είχαν ένα εποικοδομητικό διάλογο, με μοναδικό στόχο οι επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να επανακάμψουν άμεσα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληττόμενων επιχειρήσεων του Δήμου μας , κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν έως ότου χρειαστεί.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος… « Η διάθεση που υπάρχει είναι να αγωνιστούμε από κοινού με τους επαγγελματίες για τα μέτρα στήριξης τα οποία χρειάζονται να παρθούν και ας  μπουν τα οφέλη του Δήμου σε δεύτερη μοίρα ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να ορθοποδήσουν».

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του συλλόγου εστίασης το «Ανάπλι» ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ.Κωστούρο για όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους Δήμους να πράξουν το ίδιο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Αλέκος Λυκομήτρος και Γιώργος Δρούγκας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Ιωάννης Μπούνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα