Αργολίδα Τ.Λάμπρου: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους…

Τ.Λάμπρου: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους…

0

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ερμιονίδα, ο επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ Αναστάσιος Λάμπρου ανάρτησε το παρακάτω κείμενο:

Καλημέρα στον Δήμαρχο, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας και στους φίλους μας του διαδικτύου, χτες ενημερώθηκα μέσω των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της μεταναστευτικής Δομής στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας, καθώς για ορισμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες από την πλευρά του Δήμου μας. Όλοι μαζί δίνουμε μία μάχη σύμφωνα με τις διαχρονικές και πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Σήμερα όμως ζητάω και κρίνεται όχι μόνο απαραίτητο αλλά και αναγκαίο να συζητήσουμε τόσο τις τελευταίες ενέργειες και χειρισμούς που έγιναν από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, όσο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στις επόμενες 15 ημέρες. Υπάρχουν σοβαρά θέματα προς διερεύνηση στα οποία πρέπει να σταθούμε κάποιες ενστάσεις που πρέπει να εξετάσουμε. Πάντως εγώ επιμένω και σε μία ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Δήμου μας, της περιφέρειας Πελοποννήσου, των βουλευτών μας, του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, με τήρηση πρακτικών και να αναλάβουν επίσημα όλοι τις ευθύνες τους και να τηρήσουν αυτή την φορά τις δεσμεύσεις τους… οι επόμενες ημέρες θα περάσουν εύκολα και πρέπει να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας και την υγεία των κατοίκων της Ερμιονίδας. Θα καταθέσω επίσημα τις προτάσεις μου και τις θέσεις μου στην Γραμματεία του Δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version